Black Painting Society

The Black painting society is een club die vergadert op zondags, twee keer per maand. Zij zijn lid van de Esprit Joueur, een spelletjes club gevestigd in Mons. Het doel van de club is te vergaderen om tips en trucs over beeldjes te delen, zodat iedereen kan leren en vooruitgaan op zijn eigen tempo en persoonlijke doelen. Ze  zijn aanwezig tijdens het weekend, om hun mooiste meesterwerken te presenteren en zullen  advies aan iedereen geven.

 

 

 

 

 

Chrysalis 

Deze vereniging uit Lyon laat u kennismaken met een nieuwe manier van doen rollenspel. Chrysalis is een hybride role-playing game, die gezamenlijk werd ontwikkeld door een amateur samen met ontwikkelaars, kunstenaars, en sommige studenten van een artistieke school. Chrysalis is een gratis en innovatieve role-playing game voor 3 tot 10 spelers en hun game master (s). Het speelt zich af in een wereld getint met Steampunk, Renaissance en Barok. Spelers belichamen geheim agenten, opgeleid in een planetaire epische mengen van spionage, psychologische spelletjes en hoogwaardige technologieën. Om het mysterie van het voorouderlijke relikwieën ontrafelen, zullen ze moeten navigeren tussen een webportaal vol met mogelijkheden en media, en life-size ontmoetingen. Een episch mysterie 's nachts is gepland om het avontuur te beëindigen.

 

 

 

 

 

Les Synapses

Synapses, een collectief van auteurs zal hun spel uit hun laatste stripverhaal komen presenteren: L'Oracle Perdu. De oorlog tegen de orcs is eindelijk voorbij  ... maar een gerucht gaat verder: een Oracle is nog in leven! De orcs zou hem hebben verborgen in een kerker, maar een groep van dappere avonturiers gaat om hem te redden! Zij moeten alles doen om de laatste van de orakels te vinden! Jammer genoeg en snel genoeg beseffen de orcs  dat dit kleine groep avonturiers is er om de Oracle te redden ...

 

 

 

Verdelen dit pagina met je vrienden