Toernooien en animaties

Tijdens het festival, zullen er meer dan 180 gameplays georganiseerd worden gedurende de hele weekend. Elke tafel is tot uw beschikking voor sessies van 2 tot 4u en voor maximaal 5 spelers en een spelmeester. Daarnaast is dit jaar ook een late opening (nocturne) georganiseerd op vrijdag tot middernacht ..

De lijst van de georganiseerde toernooien met hun schema's is hier beschikbaar.

Wilt u zich aanmelden voor een spel? Of een spel suggereren en animeren? Volg deze link en meld je aan!

Late Opening

conan pour la nocturne photo et peinture c Bauer Christophe copie Voor de allereerste keer in de lange geschiedenis van Trolls & Légendes, houden we een late opening in de games sectie. Dus u betreed de tempel van de fantasie om 11:00 en bij sluitingstijd om 19.00 uur, kunt u blijven spelen tot middernacht! Zodra je je dag ticket of je drie-daagse pas gekocht heb, komt je op het moment dat het u past langs bij de ingang van de games sectie tot sluitingstijd. Voor voorverkoop volg de link hier.

U kunt zich aanmelden voor de role-playing tafels evenals voor een aantal bordspellen of toernooien. Je kan beter een plaatsje reserveren omdat sommige games in preview zijn en de plaatsen zijn beperkt. Hetzelfde geldt voor de toernooien, als je niet teleurgesteld wilt zijn, is het beter om zich in te schrijven .

Eenmaal geregistreerd, Wees aanwezig 10 minuten voor het begin van het spel. Als je niet op tijd opdaagt, zal iemand anders jou plaats innemen. De beeldhouwers en spel illustratoren zullen ook s’avonds laat aanwezig zijn. U kunt dus met hun praatten.

Details zijn hier beschreven ...

Begrijp alsjeblieft dat de begeleiders (meestal vrijwilligers) ook pauzes nemen. En dat alle games niet zullen worden gepresenteerd op elk moment gedurende het festival. Natuurlijk zullen tafels vrij van animaties ook worden voorgesteld. De exposanten zullen aanwezig zijn tot het einde van de avond en bieden speelsessies aan. Als je wilt weten wie wanneer zal aanwezig zijn kunt u het programma raadplegen. In principe zijn alle games die gepresenteerd zijn ofwel prototypes dat op een dag zullen worden uitgebracht of spelen de in de handel verkrijgbaar zijn. Deze keuze is gemaakt omdat we willen dat u de game-ervaring in al zijn vormen kunt beleven en dat als u besluit om een spel te kopen, deze direct te vinden is voor verkoop. Specialiteitswinkels zullen aanwezig zijn en zullen de gedemonstreerde spelen verkopen (binnen de grenzen van hun voorraden uiteraard). Om samen te vatten, op zaterdag en zondag zijn we open van 10:00 tot 19:00 uur. Zoals in 2015 is er een info-stand die u zal begeleiden bij het kiezen van een spel dat aan uw smaak en leeftijd beantwoord (de kleinste zullen niet worden vergeten).

 

Verdelen dit pagina met je vrienden