Zondag 16 April 

Reflectie, introspectie, want we zijn verbonden met de natuur en de goden. Zondag zal mythologisch zijn of niet ... Laat het gezegd worden, dat is zeker!
Een show gewijd aan folk en akoestische sounds, langzaam stijgend in macht. Om te beginnen, mooie Elven klaagzangen (wees voorbereid, het zal snel omslaan in een oproer van Valkyries onder invloed van amfetamines ...), om te eindigen met - Viking songs. Vier groepen die onze smokkelaars zullen zijn, die ons van hier beneden op aarde naar ver daarbuiten zullen vervoeren. Jullie zullen de vrijwillige gijzelaars worden van een gruwelijke Drakkar, bij Odin!
Het is tijd voor ons, arme stervelingen, om toegewijd te mediteren! Valhalla ... Here we come!

 

 

 

 

 

 

Wardruna (no)

Wardruna komt uit Bergen in Noorwegen en werd opgericht in 2003. Ze zijn geweldig!                  Wardruna neemt je 900 jaar terug in de tijd, recht in het dagelijks leven van een Viking horde. De groep maakte ook de muziek van de beroemde tv serie 'Vikings'.

Verbazingwekkende, buitengewone en uiterst slinkse instrumenten zoals bomen, water, stenen, fakkels ... Voeg aan dit alles een lied in runen- alfabet toe en je krijgt een totale en krachtige verandering van omgeving! Meer dan alleen een groep, is het een unieke ervaring die u niet mag missen.

Voor hun eerste bezoek aan België, heeft Wardruna ons de immense eer gegeven door Trolls & Legends te kiezen!

Deze 2017 editie zal ongetwijfeld in apotheose eindigen.

 

 

     

 

 

 

 

 

Acus Vacuum (b) 

Deze vier stevige jongens afkomstig uit de Belgische Ardennen zullen presteren in bloed en donder. Puur en agressieve pagan / middeleeuwse folk net als Bastogne, dat kleine Belgische dorpje!

Music for insiders, voornamelijk instrumentaal en gespeeld met zoveel passie. Volledig hypnotiserende melodieën en rustgevend op hetzelfde moment. Tovenarij of magie? Het is aan jou ... hetzij je vuur of water, oorlog of vrede bent, Acus Vacuum zal u op uw knieën krijgen ... En je zal om meer vragen!

 

 

 

 

 

Karolina Pacan (pl)

Karolina en Michel (respectievelijk zanger en gitarist van Skeptical Minds) zullen komen om hun nieuwe project te presenteren. Veel meer dan een "eenvoudige" muziekalbum, is Rusalka een concept gericht op de Poolse legendes, die u zal vervoeren in de grafische wereld van Alain Poncelet. Een verrassende en exotische ballade.

 


 

 

 

Hano-ah (b)

Een jonge zanger en pianist uit de omgeving van Bergen. Een intieme sfeer. Een geweldige stem, soms breekbaar (Tori Amos, Kate Bush ...), soms wild (Amanda Palmer, The Dresden Dolls, ...), die u zal doen hoger vliegen dan een fee. Sluit je ogen, laat ze u bij de hand nemen ... Daar gaan we…

  

 

 

  

 

 
 

 

Verdelen dit pagina met je vrienden