Vrijdag 14 april

Vrijdag, het einde van de week. We kunnen eindelijk ontspannen en onze geest leegmaken met een feestelijke avond in het oog. Het zou een schande om wat Thor ons heeft gebracht te missen om onze hectische leven uit te hameren!

Een programma geheel gewijd aan goed en maffe humor, precies zoals we het graag hebben. Niets dan goede kunstenaars! Ongeacht de enorme kloof tussen Keltisch feesten, "Cyber Steam Punk" of de hilarische barbarij wanneer "Fantasy" rijmt op "gelukkig zijn"! Wat denk jij?

 

 

 

 

 

 

 

 

Naheulband (f) 

Een niet te missen grote klassieker! Eerlijk gezegd, kan Trolls & Legends niet doen zonder Naheulband. Het is zoals Thaise kool zonder scampi's, als je begrijpt wat ik bedoel? De band is een onbetwiste referentie in de wereld van de "Fantasy". Zoals Tolkien geclaimd heeft in "Harry Potter tegen de elastische man": De stilte die een concert van Naheulband volgt is Naheulband! Een legende met onveranderlijk succes dat je zal vervoeren in een feestelijke, burlesk en bedwelmende universum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Magoyond (f) 

Deze explosieve Parijse kwintet omschrijft zijn muziek als "Rock Zombie". Een hybride genre tussen Steampunk en de Franse alternatieve rock van de 80 / 90ies (Les Garçons Bouchers, Les Sheriff, Ludwig Von 88, ...). Een muziek met een sterke geur van elektriciteit en gekke humor.

Grote vrienden van Naheulband, zouden deze kunstenaars ons zelfs onverwacht kunnen verwennen ... Wacht even, ik krijg net te horen dat een kleine jamsessie tussen de twee bands meer dan waarschijnlijk is. Geweldig! Wij zeggen, ga ervoor!


 
    
 
 
 
 
 
 
 

The Dolmen (uk)

Ze komen uit Groot-Brittannië, die, zoals de naam van de band het doet vermoeden, groter is dan Bretagne, sorry Groot-Brittannië. Deze gekke druïden zijn verantwoordelijk voor het transformeren van de "Mons Expo" in een nieuwe Stonehenge! Geen behoefte om te zeggen dat je je braccae zou kunnen verliezen. We verwachten een enorme Keltische fiesta! Wees voorbereid en plan veel gerst bier. Deze Engelsen zijn gek!

 

   
 
 
 
 
 
 
 

 

Verdelen dit pagina met je vrienden