Literatuur

Voor deze zevende editie heeft Trolls & Legendes een palet van auteurs en illustratoren samengesteld die hun universa en het lot van de spannende personages met u zullen delen. Ontdek nieuw talenten of ontmoet uw favoriete artiesten tijdens een magisch weekend ... en niet te vergeten dat de signeersessies zijn verdeeld over drie dagen. U zult geen spijt hebben van deze langverwachte reis!

In de literatuur sectie van het festival, in het bijzonder bij de stands van de boekhandelaars vindt u onze gaast auteurs en illustratoren. In het gebied van de uitgevers, ontmoet je veel andere kunstenaars die zich hebben verzameld op de stand van hun redactoren, fanzines, webzines en verenigingen die actief zijn in de wereld van de fantasie.

Iets nieuws dit jaar: er zijn twee speciale aandacht voor de Literatuur, naast de Noordse Legends, het belangrijkste thema van het festival. Ten eerste zal vrijdag worden gewijd aan de Belgische auteurs. Dan, gedurende het weekend, speciale aandacht voor schrijvers uit de jeugdliteratuur.

 Banner Stands Edition GB

Verdelen dit pagina met je vrienden