Matthew Lewis 

 

 

Matthew Lewis werd als kind voortgestuwd naar internationale roem, toen hij de rol van Marcel Lubbermans speelde in de films van de Harry Potter-reeks gebaseerd op de bestsellers van J. K. Rowling. Vergezeld door zijn trouwe pad, won deze volbloedstovenaarsleerling het hart van miljoenen fans over de hele wereld, dankzij zijn heldendom en trouw aan zijn vrienden van Dumbledore's Army.

Matt is echter niet gestopt bij Harry Potter: hij speelde vervolgens in andere succesvolle films, zoals in Me Before You, waarin hij zijn gezicht verleend aan Patrick, de voormalige compagnon van Louisa.

Het zal binnenkort te zien zijn in twee veelbelovende films, de thriller Terminal en de drama Playing Mercy, waarin hij de hoofdrol speelt naast Charlotte Riley.

 

Als hij niet aan het acteren is, gaat Matt sporten of zet hij zijn beroemdheid en zijn tijd in dienst van nobele doelen, bijvoorbeeld door het creëren van een t-shirt naar zijn evenbeeld en met boodschappen vol hoop, om geld in te zamelen voor zieke kinderen.

We zijn bijzonder verheugd om Matt voor de eerste keer te verwelkomen in België tijdens de 2017 editie van Trolls & Légendes! Matt zal bij ons zijn op vrijdag 14 en zaterdag 15 april voor foto’s, signeersessies, een cosplay wedstrijd, en nog veel meer. Alle praktische informaties en tijden zullen binnenkort volgen.

 

 

 

 

Verdelen dit pagina met je vrienden