Cinema gasten

Het film gedeelte van het festival bevat gasten (signeersessies, ontmoeting met het publiek, conferenties), een fantastisch festival van korte films en Japanse anime projecties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clive Standen (uk)

Wie beter dan een authentieke Viking als eregast op de 2017 editie van Trolls & Légendes, om het kader van de Noord-Legendes te ondertekenen?

CLIVE STANDEN zal inderdaad aanwezig zijn in Bergen ! Voordat hij de broer van Ragnar werd, leerde Clive op heel jonge leeftijd om te vechten met het zwaard en om verschillende vechttechnieken te beheersen.. Hij gooide zich vervolgens op zijn acteur carrière dankzij de rollen van boogschutter in de Robin Hood reeks, Gauvin in het Camelot-serie, en soldaat Harris in de legendarische Britse serie Doctor Who.

Dankzij de History Channel Serie Vikings, werd hij en echte ster. Hij interpreteert de briljante rol van Rollo, de dappere broer van Ragnar, die lijdt in de schaduw van zijn oudere broer.

In 2015 vindt men Clive terug in de gezelschap van prestigieuze namen in de generieke onderneming Everest film. Maar in maart 2017, zal hij de headline worden van de langverwachte serie Taken. In deze prequel van de trilogie van beroemde films zal Clive de rol van Bryan Mills op zich nemen, die in zij oudere versie door Liam Neeson wordt neergezet.

Aan zijn acteursvaardigheden, voegt Clive een groot hart toe: het is inderdaad een van de woordvoerders van de vereniging Sea Shepherd Conservation Society, die het behoud van het mariene leven overziet.

Ondanks zijn drukke schema en zijn verschillende bezigheden, zal Clive de fans ontmoeten gedurende het festival Trolls & Légendes. Hij za beschikbaar zijn op zaterdag 15 en zondag 16 april voor handtekeningen, foto's, sessies van vragen en antwoorden, en nog veel meer. Meer concrete details in de komende weken.

 

    

 

  

Matthew Lewis 

 

 

Matthew Lewis werd als kind voortgestuwd naar internationale roem, toen hij de rol van Marcel Lubbermans speelde in de films van de Harry Potter-reeks gebaseerd op de bestsellers van J. K. Rowling. Vergezeld door zijn trouwe pad, won deze volbloedstovenaarsleerling het hart van miljoenen fans over de hele wereld, dankzij zijn heldendom en trouw aan zijn vrienden van Dumbledore's Army.

Matt is echter niet gestopt bij Harry Potter: hij speelde vervolgens in andere succesvolle films, zoals in Me Before You, waarin hij zijn gezicht verleend aan Patrick, de voormalige compagnon van Louisa.

Het zal binnenkort te zien zijn in twee veelbelovende films, de thriller Terminal en de drama Playing Mercy, waarin hij de hoofdrol speelt naast Charlotte Riley.

 

Als hij niet aan het acteren is, gaat Matt sporten of zet hij zijn beroemdheid en zijn tijd in dienst van nobele doelen, bijvoorbeeld door het creëren van een t-shirt naar zijn evenbeeld en met boodschappen vol hoop, om geld in te zamelen voor zieke kinderen.

We zijn bijzonder verheugd om Matt voor de eerste keer te verwelkomen in België tijdens de 2017 editie van Trolls & Légendes! Matt zal bij ons zijn op vrijdag 14 en zaterdag 15 april voor foto’s, signeersessies, een cosplay wedstrijd, en nog veel meer. Alle praktische informaties en tijden zullen binnenkort volgen.

 

 

 

 

Alexander Vlahos (uk)

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Alexander Vlahos ons zal bezoeken in Mons in april!

Alexander maakte zijn debuut op het gebied van fantasy door het spelen van de rol van Mordred, de aartsvijand van koning Arthur in de Britse serie Merlin. Deze gedenkwaardige rol naast Bradley James en Colin Morgan, heeft hem bekend gemaakt bij fantasy fans en het grote publiek.

Het is sindsdien de stem van Dorian Gray geworden en die van Hamlet voor de audio dramas van Big Finish.

Hij stal onlangs de show met zijn meesterlijke vertolking van "de heer" hertog Filips van Orléans, in de originele serie van Canal +, Versailles. Na het internationale succes van Seizoen 1 (uitgebracht in België op La Une), zal Seizoen 2 uitgezonden worden op Canal + komend voorjaar, net voor Trolls & Légendes. Seizoen 3, die net is aangekondigd, zal net in volle verfilming zijn, maar toch zal Alexander naar Bergen reizen om het publiek van Trolls & Légendes te ontmoeten.

Alexander zal twee dagen aanwezig zijn in Bergen en zal deel nemen aan Q & A-sessies, foto’s en signeersessies.

  

   

 

  

 

 

Programme des acteurs et informations pratiques 

Tickets foto's
 • Prijzen en datums

Alexander Vlahos 15€ (Vrijdag-Zaterdag)
Clive Standen 25€ (Zaterdag-Zondag)
Matthew Lewis 25€ (Vrijdag-Zaterdag)

Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis op de foto met een betalende volwassene.

De exacte tijden zullen voor het festival bekend gemaakt worden. De sessies zullen worden versnipperd om het comfort van onze gasten te garanderen. Mensen met een ticket zullen gevraagd worden een beetje op voorhand in de rij te staan.

De aanwezigheid van al onze gasten hangt af van hun professionele verplichtingen.

Foto tickets voor al onze gasten zullen alleen beschikbaar zijn in beperkte oplage en zullen worden verkocht met het principe eerste gekocht, eerste bediend.

We willen dat onze bezoekers de kans hebben om een perfecte tijd te beleven: we willen ervoor zorgen dat de houders van een foto ticket de gelegenheid hebben om een glimlach en een woordje te wisselen met hun favoriete acteurs in de beste omstandigheden. Daarom zullen slechts een beperkt aantal tickets worden verkocht.

Foto tickets worden alleen online verkocht voor het evenement (trolls-et-legendes.be). Geen foto tickets zullen worden verkocht op de site. Bezoekers zonder kaartje zullen niet in de foto zone worden toegestaan. De Foto tickets zullen worden gegeven aan de bezoekers bij het binnengaan van het festival op presentatie van hun aankoop bevestiging. Een bepaalde periode wordt dan toegewezen om zich naar de foto zone te begeven, om wachtrijen te vermijden.

Elk ticket is geldig voor één persoon en voor slechts één dag. Als meerdere bezoekers samen op de foto willen, zal elk individu een kaartje moeten kopen.

De kosten van een foto ticket omvat de toegang tot het festival niet.

Alle tickets zijn niet terugbetaalbaar.

Foto tickets kunnen worden gewonnen in wedstrijden georganiseerd door T & L. Meer informatie binnenkort.

 • Regels

Uw foto zal worden genomen door een ervaren fotograaf voor een achtergrond. Alle high definition foto's zullen worden geplaatst op de site Trolls & Légendes tijdens de dag en kunnen daar worden gedownload. Er zullen geen papier afdrukken beschikbaar zijn op het festival. Digitale foto's zullen gratis te downloaden zijn op onze site.

U zult staan naast onze gast. Wij vragen u om een respectvolle houding aan te nemen. Security behoudt zich het recht voor om respectloze bezoekers van de wachtrij en / of festival te verdrijven.

Sommige accessoires zijn beschikbaar voor sommige gasten. U mag u eigen accessoires meenemen mits ze niet te omvangrijk zijn en worden goedgekeurd door onze teams. Al wat onze teams ongepast vinden zal niet mogen worden gebruikt voor de foto. Ticket houders zullen spontaan elk object dat ze gebruiken voor de foto aan onze teams voorleggen tijdens het aanschuiven voor de foto.

 

Tickets signeersessies
 • Prijzen en datums

Alexander Vlahos € 15 € (vrijdag-zaterdag)
Clive Standen 25 € (zaterdag en zondag)
Matthew Lewis € 25 (vrijdag-zaterdag)

De exacte tijden zullen voor het festival bekend gemaakt worden. De sessies zullen worden versnipperd om het comfort van onze gasten te garanderen. Mensen met een ticket zullen gevraagd worden een beetje op voorhand in de rij te staan.

De aanwezigheid van al onze gasten hangt af van hun professionele verplichtingen.

Signeersessie tickets voor al onze gasten zullen alleen beschikbaar zijn in beperkte oplage en zullen worden verkocht met het principe eerste gekocht, eerste bediend.

We willen dat onze bezoekers de kans hebben om een perfecte tijd te beleven: we willen ervoor zorgen dat de houders van een foto ticket de gelegenheid hebben om een woordje te wisselen met hun favoriete acteurs in de beste omstandigheden. Daarom zullen slechts een beperkt aantal tickets worden verkocht.

 • Verkoop

Signeersessie tickets worden alleen online verkocht voor het evenement (trolls-et-legendes.be). Geen signeersessie tickets zullen worden verkocht op de site. Bezoekers zonder kaartje zullen niet in de signeer zone worden toegestaan. De signeersessie tickets zullen worden gegeven aan de bezoekers bij het binnengaan van het festival op presentatie van hun aankoop bevestiging. Een bepaalde periode wordt dan toegewezen om zich naar de signeer zone te begeven, om wachtrijen te vermijden.

Voorgedrukte handtekeningen zullen tijdens het festival beschikbaar zijn voor verkoop. Ze bieden geen interactie met onze gasten.

Elk ticket is geldig voor één persoon en voor slechts één dag.

De kosten van een foto ticket omvat de toegang tot het festival niet.

Alle tickets zijn niet terugbetaalbaar.

 • Regels

Houders van signeersessie ticket zijn soms toegestaan ​​om  media die ze willen (de regels zijn afhankelijk van elke gast) laten ondertekenen mee te brengen. Echter behouden, onze gasten, hun assistenten en het festival team zich het recht om te weigeren als ze denken dat de media niet geschikt is. Als u twijfelt, breng iets anders mee.Ticket houders zullen spontaan elk object dat ze willen laten ondertekenen aan onze teams  voorleggen tijdens het aanschuiven voor de signeersessie. voorgedrukte foto's zullen beschikbaar zijn als er een alternatief nodig is.  

Voor Matthew Lewis, zijn alleen Harry Potter DVD's of andere van zijn films en boeken van Harry Potter toegestaan, naast de voorgedrukte foto's. Security behoudt zich het recht voor om respectloze bezoekers van de wachtrij en / of festival te verdrijven.

Een vertaler zal aanwezig zijn naast elke gast voor het geval dat er een communicatie probleem is.

Alle instructies van de organisatie moeten worden gevolgd en ze zijn afhankelijk van elke gast.

 

 

Q & A - sessies 
 • Datums

Alexander Vlahos (zaterdag) 
Matthew Lewis (vrijdag) 
Clive Standen (zondag)

De aanwezigheid van al onze gasten hangt af van hun professionele verplichtingen.

 • Prijs

Alle Q & A-sessies met onze gasten zijn gratis.

Het aantal zitplaatsen in de zaal is echter beperkt. Wij adviseren diegenen die geïnteresseerd zijn om goed op tijd te zijn of een beetje van te voren de juiste wachtrij te integreren om een ​​zetel in het publiek te garanderen.

VIP tickets houders hebben een gegarandeerde plek voor de Q&A met de cinema gasten. Als de VIP ticket houders zich niet op tijd in de zal bevinden, worden de lege stoelen echter aan  andere festivalgangers toegewezen.

 • Regels

Het publiek wordt uitgenodigd om vragen te stellen aan de gasten: deze vragen moet geschikt blijven, beleefd zijn en geen betrekking hebben tot het privé leven van de acteurs . Het organiserende team behoudt zich het recht om een vraag te weigeren als deze niet voldoet aan de regels, en behoudt zich het recht voor om respectloze bezoekers van de zaal of het festival te verdrijven.

Elke audio- of video-opname van de Q & A-sessies is strikt verboden. Alle festivalgangers die de regels overtreden zullen worden verbannen uit de zaal en / of het festival. Foto's zijn toegestaan.

Een vertaler zal aanwezig zijn naast elke gast voor het geval dat er een communicatie probleem is.

 

Cosplay wedstrijd

Clive Standen en Matthew Lewis zullen de jury zijn van een  cosplay wedstrijd. Zij presenteren ook de prijzen aan de winnaars.

De voorwaarden van deze twee wedstrijden zullen later worden gespecificeerd.

De aanwezigheid van al onze gasten hangt af van hun professionele verplichtingen.

 • Datums

Cosplay wedstijd Harry Potter vrijdag 
cosplay wedstrijd Vikings: zondag

 • Prijs

De inschrijving voor de cosplay wedstrijd is gratis. Het  bijwonen van de awards is ook gratis.

 

Meet & Greet

Alexander Vlahos en Clive Standen zullen hun fans ontmoeten voor bijzondere momenten. Voor een half uur, neem een ​​drankje in het gezelschap van je favoriete ster en vijf andere fans, in een gezellige en intieme sfeer!

 • Prijzen en datum

Alexander Vlahos € 100 (vrijdagavond) 
Clive Standen 200 € (zaterdag en zondag)

De aanwezigheid van al onze gasten hangt af van hun professionele verplichtingen.

Meet & greet tickets voor al onze gasten zullen alleen beschikbaar zijn in zeer beperkte oplage en zullen worden verkocht met het principe eerste gekocht, eerste bediend.

Meet & greet tickets worden alleen online verkocht voor het evenement (trolls-et-legendes.be). Geen Meet & greet tickets zullen worden verkocht op de site.

Elk ticket is geldig voor één persoon en voor slechts één dag. Als meerdere bezoekers samen willen deelnemen zal elk individu een kaartje moeten kopen.

De kosten van een Meet&greet ticket omvat de toegang tot het festival niet, ook geen professionele foto met de gast en geen signeersessie.

VIP tickets omvatten de meet & greet niet.

Alle tickets worden niet terugbetaald.

Meet & greet tickets kunnen worden gewonnen in wedstrijden georganiseerd door T & L.

 • Regels

Precieze regels van goed gedrag zullen worden gericht aan festivalgangers die de meet & greet tickets hebben gekocht.

Een vertaler zal aanwezig zijn naast elke gast voor het geval dat er een communicatie probleem is.

 

 

 
Harry Potter Dag

Vrijdag 14 april, 2017

 

Kom en maak plezier met andere fans van de saga in een ontspannen sfeer, met uw beste Harry Potter kostuum, en ontdek alle verrassingen die we hebben bedacht!

Handtekeningen en foto's met Matthew Lewis,
Q&A met Matthew Lewis,
Harry Potter cosplay wedstrijd
Screening van een film (ook verkrijgbaar in audiodescriptie voor visueel gehandicapte fans) met inleiding door Matthew Lewis,
HP Entertainment,
En andere verrassingen!

specifiek programma komt later. 

 

 

 

Verdelen dit pagina met je vrienden