Speciale dag gewijd aan de wereld van Harry Potter

 

Vrijdag 14 april zal in het teken staan van stagiaires in tovenarij bij Trolls & Légendes! Inderdaad, deze dag zal gevuld zijn met evenementen in verband met de beroemde saga van Harry Potter, om de komst van Matthew Lewis (Neville Londubat) bij ons in Mons te vieren !

 

Op het programma:

  • Meerdere signeersessies en fotosessies zijn met Matthew Lewis voorzien.
  • De film Harry Potter en de Steen der Wijzen zal worden vertoond. De screening van de film zal worden ingeleid door Matthew Lewis. Voor de ultieme onderdompeling in de Harry Potter universum, worden kijkers aangemoedigd om in kostuum te komen! Een versie van de film met audiobeschrijving zal ook worden aangeboden.
  • Matthew Lewis zal uw vragen beantwoorden in een Q & A-sessie .
  • Een conferentie zal worden gehouden over "De omvang van de Harry Potter universum, Fantastic Beasts and Where to Find Them en het theaterstuk the cursed child", geanimeerd door La Gazette du sorcier.
  • Potter Mania, een muzikale parodie van de Harry Potter saga, zal de dag in muziek zetten.
  • U kunt ook aanwezig zijn bij de finale van de Cosplay wedstrijd. De jury is samengesteld door Matthew Lewis en La Gazette du sorcier!
  • De hele dag,  zal La Gazette du sorcier het volgende voorstellen: spellen met als thema Harry Potter, een Harry Potter weerwolf, quizzen betreffende de saga, en een "distributie ceremonie (sorting hat) " test. Gedurende het festival zullen de festivalgangers elkaar het hoofd bieden totdat de winnende afdeling wordt bekend gemaakt aan het einde van het weekend (zondag).

 

Meer info:

De voorwaarden en de prijs van de cosplay wedstrijd worden hieronder beschreven en wordt ook op onze Facebook-pagina bekend gemaakt. uniqué Het exacte programma van de vele activiteiten zal volgende week worden aangekondigd in de topic map en schema.

Foto's en handtekeningen met Matthew Lewis zijn betalend en worden hier verkocht ( in beperkte aantallen). Al de andere animaties zijn gratis.

Een toegang tot het festival biedt toegang tot het gehele festival: aarzel dus niet, leerling-tovenaars, om een bezoek te brengen aan de feeërieke markt op zoek naar boeken en toverstaven, of om onze andere gasten te ontmoeten Strips literatuur en vele anderen.

Locatie: MICX (verplichte ingang via het Lotto Mons Expo).

 

 

 


In samenwerking met  La Gazette du Sorcier, Nous sommes des héros et Les Amis des Aveugles.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's en handtekeningen met Matthew Lewis zijn betalend en worden Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE

Verdelen dit pagina met je vrienden

Cliquez sur l'image pour plus de détail